l
Maak van je bedrijf een merk

Branding workshops


Personal Branding workshops

Wil je graag weten hoe je je bedrijf als merk in de markt zet? En wil je dit graag online of op interactieve wijze in een kleine groep doen? 

Regelmatig geef ik Personal Branding workshops die erop zijn gericht kennis te delen, nieuwe ideeën op te doen en praktisch te oefenen met diverse marketingcommunicatie tools en templates. Mijn workshops zijn hiermee geschikt voor zowel startende ondernemers, als de meer ervaren ondernemers die al een tijdje bezig zijn en graag een 'APK' willen voor hun communicatie. 

Na de uitbraak van het coronavirus, zijn alle interactieve workshops op locatie verplaatst naar een later tijdstip dit jaar. Tot die tijd bied ik de volgende workshop online, die zowel alleen als in tweetallen bij te wonen is:

Online workshop 'Online profileren'

Om jezelf sterk online te profileren als ondernemer, is het van belang dat je authentiek overkomt. In deze workshop ga je leren wat je wilt uitstralen en hoe je ook online op authentieke wijze de connectie maakt met je doelgroep. We gaan daarom je ‘merkkracht’ ontdekken. Ik leg je de basis uit van Personal Branding, en je gaat daarna direct aan de slag met een praktische oefening om de eerste ideeën uit te werken.  Het resultaat van deze online sessie zijn concrete verbeteracties voor je website, posts of sociale mediaprofielen, en hoe deze aan te scherpen. Oftewel, een goede ‘online APK' voor de zzp’er of ondernemer die al een tijdje bezig is. 

Duur: 60 mins (bij een persoon). 75 mins bij 2 personen

Ochtenden: 10:30 - 12:30

Middagen (m.u.v. de woensdag): 14:00 - 16:00 

Locatie: Online Skype sessie

Investering: 75,- euro (ex BTW p.p.). Bij deelname in tweetallen is de prijs 50,- euro (ex BTW p.p.)


Workshop "Inspiratie voor je communicatie"

Vind je het ook lastig om telkens weer een post of blog te moeten schrijven? In deze workshop ga je ideeën opdoen voor de communicatie over jouw bedrijf. Samen met collega-ondernemers ga je bij mij aan de keukentafel aan de slag om je merkkracht te ontdekken. Ik leg je de basis uit van Personal Branding, en vervolgens leer ik je hoe de vertaalslag te maken voor je communicatie, zoals bijvoorbeeld je website en sociale media. Je gaat daarna direct aan het werk met een praktische oefening om de eerste ideeën uit te werken.  Deze workshop heeft als doel je inzichten te geven over de thema's, beelden, stijlkenmerken of woorden die bij de communicatie voor jouw bedrijf passen en zijn direct toepasbaar. 

Datum: Zaterdag 27 juni, 10:00 - 12:00 

Plaats: Eersel

Investering: 49,- euro (ex BTW)


Workshop 'Personal Branding in vogelvlucht’  

Wil je meer weten over Personal Branding? En vind je het lastig te zien waar je kansen liggen bijvoorbeeld omdat je al een tijdje bezig bent met de promotie van je bedrijf? Dan kun je deelnemen aan deze strategiesessie ter introductie. We nemen in een kleine groep uitgebreid het ‘waarom’, ‘wat’, maar vooral het ‘hoe’ van een persoonlijke merkstrategie door. Ook laat ik zien hoe je je onderscheidend vermogen bepaalt. Tevens doen we een aantal interactieve oefeningen voor de analyse van je merkkracht, doelgroep en markt, en deel ik handige tips en best practices met je. Zo kun je zelf zien of, en zo ja, waar er precies communicatiekansen liggen en er een verdiepingsslag voor jou als merk nodig is. 

Datum: Donderdag 26 november, 10:00 – 15:45  (inclusief lunch)

Plaats: Eindhoven, Seats2Meet.

Investering: 125,- (ex BTW)  


"Na de workshop Personal Branding zat ik boordevol inspiratie. De workshop prikkelt om verder na te denken over vervolgstappen. Sandra geeft heel bruikbare tips. Bijvoorbeeld door het laten uitschrijven van mijn gedachten. Na het uitschrijven zegt ze: deze tekst kun je mooi gebruiken als input voor je nieuwe websitetekst. Lekker praktisch, daar houd ik van." 

Dian van Horrik, Jurist Plus


Interesse in een van deze communicatieworkshops?

Laat het me weten via onderstaande button! Ik neem vervolgens contact met je op voor meer informatie over de workshop en hoe je je interesse voor de workshop kunt omzetten tot inschrijving voor deelname.